2009. november 12., csütörtök

"Zöld csillag..." - Green Star

"...kihunyt az égen..." :) Szeretem ezt a dalt...

Minden szobatársam belekötött, hogy hogy lehet egy csillagot zöldben csinálni, de igazából nekem nem is volt gondolkodás tárgya a szín, na nem a fent idézett dal miatt, hanem csak úgy, ilyen hangulatom volt. Mostanában amúgy is nagyon zöldes vagyok. A dalt már csak bizonyítékként hánytorgattam fel nekik, hogy naugye, ilyen is van.

Nagyon tetszik mellesleg ez a kis füles, úgyhogy ezt is megtartom. Jó időigényes - legalábbis számomra, de megéri, jó feltűnő, és nem utolsó sorban abszolút vidámságos. Úgyis kifordult az életem a helyéből mostanában, rám is férnek az ilyen kedves dolgok.

A minta Nikolé, köszönöm neki!

---

All of my friends asked me why I make stars in green but it wasn't a question for me when I started to beading this earring. My mood was "greeny" :) Nowadays I like green in all things.

By the way I adore this little jewel so it will be mine :) It took so much time but it was worth working on, it's eye-catching and absolutely happy. I need these little things recently, my life is off the hinge...

Pattern by Nikol! Thank's!

6 megjegyzés:

  1. Allatul nezz ki!!IGazan jo, vidam, ahogy te is mondtad!!Nagyon szep!!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű!!! Tökéletes színek!

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom mi a baj a zölddel, nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Bibibí, én láttam élőben is :D Megtapogattam, forgattam, és állíthatom, hogy csudajó! És Zsuuu látod... nem csak szerintem nem karácsonyfadísz :D

    VálaszTörlés
  5. Húúú, de jó látni, hogy valaki megcsinálta a csillagot! :) :) Jól mutat zöldben is :(
    Én a nagyot medálnak szerettem volna, de a hugom mondta, hogy az ő fülében tökéletesen fog állni, azaz lógni ... :) nincs mese ez csakis az övé lehet. Hihetetlen, de neki az óriási fülik jól állnak, sőt , majdnem minden lógós füli. :)

    VálaszTörlés
  6. A zöld, egy ragyogó szín. Szerintem a csillagod az égen is ragyoghatna, de fülekben még szebben fog ragyogni!

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger