2010. augusztus 11., szerda

Happy Day mintája


Elkészítettem Happy Day medálom mintáját. Mint ahogy azt korábban már leírtam, ez a minta már nem ingyenes, de nem is tervem, hogy ebből gazdagodjak meg.

Ha meg szeretnéd kapni a leírást, írj nekem egy e-mailt a Blogspot adatlapomon szereplő címre, és 800 Ft ellenében .pdf formátumban megkapod. A fizetésre átutalással van lehetőség, esetleg személyesen a Győr környékieknek.

A dokumentum három oldalból áll, tartalmaz egy fotót a kész medálról, egy felsorolást képekkel az anyagszükségletről és nyolc magyarázó rajzot a fűzés lépéseiről. (gyakorlatilag teljesen ugyanaz a séma, mint a korábbi közzétett mintáimnál)

Maga az ékszer elkészítése szerintem elég egyszerű, így nem írtam hozzá szöveges magyarázatot, de ha valaki mégis elakadna, akkor nyugodtan írjon nekem, és segítek neki, esetleg készítek személyre szabott rajzokat, hogy sikerrel járjon. Személyes találkozóra is sort keríthetünk, ha megoldható.

Szeretném kérni tőletek, hogy aki megveszi a mintát, ne adja tovább, ne sokszorosítsa, ne tanítsa tanfolyamon, kivéve, ha azt előzetesen megbeszélte velem, és engedélyt adtam rá.

Kellemes fűzögetést kívánok mindenkinek!

1 megjegyzés:

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger