2010. október 29., péntek

Esküvői :)

Egyébként szerdán megérkezett az a 2000 db Swarovski kristály, amit pár hete rendeltem. 40 szín, mindenből 50 darab, és elképesztően gyönyörűek! A kedvencem két szín, nem volt dolgom még velük azelőtt: Alexandrite és Cantaloupe. Ugyebár a fény típusától függ, hogy milyen színűnek látszanak, és mindig elámulok, milyen félelmetes különbségeket tudnak produkálni.

Éppen ideje volt, hogy frissítsem a készleteimet, mert nem volt már értelmes ékszerre való mennyiség semmiből, és kezdtem belefásulni abba, hogy kigondolok valamit, és képtelen vagyok megfűzni, mert semmiből sincs elég. Rettenetes egy érzés volt. A gyöngyszigetben is jártam azóta csiszoltak ügyében, úgyhogy most megint dúskálok a gyöngyökben!

Néha olyan vagyok ilyen téren, mint egy drogos, komoly elvonási tüneteim voltak. A gyöngyitisz gyógyíthatatlan! :D Amikor kibontottam a csomagot, egy órán keresztül rendezgettem a kis fakkos dobozomban őket (ahogy a facebookon is írtam: swarovski hattyúval a szemem helyén :D), színsorrend, miegyéb, meg ezjajdeszép ezzel, ebből tuti lesz majd valami, meg ilyenek :)

Egyébként úgy tűnik, végül csak sikerül az esküvői szettemnek méltó gazdára találnia: a szentgyörgyi vásárban, amiről meséltem, édsanyám egyik tanítványának anyukája kinézte az ékszert, és végül nemrég megvette a most nyílt esküvői szalonjába. Jelenleg a kirakatban díszeleg egy menyasszonyi ruhás babán, és várja, hogy valaki magáévá tegye. Nagyon kíváncsi vagyok, ki lesz a boldog tulajdonos!

2 megjegyzés:

  1. Huhh, most irigyellek! Ennyi swarim még soha nem volt így egyben!

    VálaszTörlés
  2. Azta! Még kimondani is sok! Nekem sosem lesz annyi egyszerre! De az tuti igaz, hogy szépet alkotni csak úgy lehet, ha jön az ihlet és kéznél az alapanyag! Férjem is mindig kérdi, hogy minek megyek a gyöngyboltba, amikor ott a rengeteg gyöngyöm. Ő ezt nem értheti... :)
    Boldog lehet az a menyasszony, aki az ékszeredet hordhatja!

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger