2010. november 14., vasárnap

Új hely!

Megtörtént a költözés, még igyekszem a hiányosságokat pótolni. Látszólag nem sok különbség van a régi és az új blog között, valójában a legfontosabb változás, hogy most már a webcím is Fele királyság lett. Sok kavarodás volt emiatt, mert mindenki fejében ez a cím élt, a Sarkiróka dolog pedig sehogy sem kapcsolódott a gyöngyeimhez. Annak idején, mikor létrehoztam ezt a címet, simán csak ezt a neten használatos becenevemet regisztráltam, mostanra pedig már egyértelmű lett, hogy a "Fele királyságom a tiétek" "szlogen" egész jól működik, így ezt szeretném megtartani.

Érdekes egyébként, hogy a sablont pl. egy az egyben másoltam át, mégis egy rakás különbség van, mint például a kis megosztás ikonok az egyes bejegyzések végén, ami pozitív, viszont a dátumkiírás nálam összevissza szét van csúszva, egyelőre nem találom, hol lehetne helyrerakni.

Segáz, ezek már csak apróságok. Igyekszem ezzel az accountommal is mindenkit bejelölgetni, akinek a blogját eddig követtem, hogy szépen megjelenjenek ezen az oldalon is.

Egyébként fűzögettem is mostanában, csak megint összejöttek a sulis dolgaim, és mérsékelten marad időm az alkotásra és a fotózásra. A gépemet is újra kellett formázni, az is elvett egy csomó időt.

Készülök egyébként a Bead Mavens Jégkirálynő kihívására is, még nem tudom, sikerül-e befejezni, de sok ötlet van a fejemben és félkész darabok a gyöngyös dobozomban.

Addig pedig itt vagyon néhány régebbi ékszer, azóta a sulis Építész Szakestélyen tombolaként gazdára leltek. Apróságok, de a nyertesek - úgy láttam - örültek nekik.



1 megjegyzés:

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger