2010. december 7., kedd

Egy nyeremény vagy kettő? Rajtatok múlik! :)

Kedves Játékos Kedvű Emberkék!

Ebben a pillanatban 58-an jelentkeztetek a játékra itt, a blogon és a Facebookon együttvéve! Mivel ilyen szép számmal gyűlűnk, így kicsit több mint egy héttel a vége előtt az a véleményem, hogy lesz ez még sokkal jobb is! Ezért úgy döntöttem, hogy ha eléritek a bűvös százas számot, nem egy, hanem két medált fogok kisorsolni köztetek!

A jelentkezés feltételei továbbra is ugyanazok maradtak!

Ezúton felhívnám a figyelmet arra, hogy sokan, akik a blogon jelentkeztek (csaknem a felük...), nem hirdették még meg maguknál a játékot, illetve nem lettek rendszeres olvasók. Utóbbiak között pedig sokan az előző oldalamat követik, ami teljesen ugyanúgy néz ki, mint ez az oldal, emiatt az a sanda gyanúm, hogy abban a tudatban élnek, hogy követik a blogot, pedig nem... Őket szeretném megkérni, hogy ha továbbra is kíváncsiak arra, miket tákolok össze gyöngyből, akkor jelentkezzenek be ide is, szeretem, ha pezseg itt az élet, szívesen várom őket! :)

Már csak azért is érdemes, mert karácsonyra még egy meglepetést is tartogatok, amit minden rendszeres olvasó megkap majd! Ezzel szeretném majd megköszönni nekik, nektek azt a sok biztatást és dicsérő hozzászólást, amit a kezdetektől kezdve kaptam tőletek!

No de erről egyelőre ennyit, karácsony napján még visszatérek rá :)

Addig is jelentkezzetek a játékra minél többen, lássuk, eléritek-e a százat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger