2011. szeptember 20., kedd

Játék! Játék!! Játék!!! :)

Facebook oldalamon küzeledünk a 300 lájkolóhoz, ebből az alkalomból ígéretemhez híven játékot hirdetek. És ha már játszunk, csináljuk rendesen: gondoltam egy nagyot, és mindjárt többszörös nyerési lehetőséget kaptok tőlem ajándékba a sok kedves szóért cserébe, amivel megörvendeztettetek az utóbbi időben.

A játékban most csak a Facebookon lehet részt venni, és két körből áll. Elsőként el kell érjük azt a bizonyos 300-at, ha pedig ez megvan, sorsolni fogok: az addigi kedvelők közt, akik hozzászólást is hagytak itt az eseménynél, kisorsolom Cefeus nevű kékséges-szépséges medálomat - lásd a képen :) Ezen felül a 300. rajongó 20%-os egyszeri kedvezményt kap, amit levásárolhat a Meskás boltomban.

Ha pedig sikerül fetornásznunk magunkat az 500-ig, három újabb medált sorsolok ki, mégpedig a népszerű Dantét, melynek színösszeállítását a három nyertes választhajta majd ki. A sorsolás szintén azon rajongók között fog történni, akik hagytak egy bejegyzést itt, és kedvelik az oldalt. Ezzel együtt egy meghatározott ideig minden Facebookos rajongó 20% kedvezménnyel vásárolhat majd a Meskán. Ha ügyesek vagytok, jóval karácsony előtt elérjük a félezret, így mindenki gondoskodhat majd egyedi ajándékról, én pedig mindent megteszek majd azért, hogy a kedvetekre tegyek kínálat terén :)

Tehát összesen négy medál és végtelen kedvezmény várja, hogy a tiétek legyen, úgyhogy lájkolásra, megosztásra fel, ajánljátok az oldalt ismerőseiteknek, hiszen ezt a lehetőséget kár kihagyni! :)

Akik pedig nincsenek fenn a Facebookon, ne szomorkodjanak, lesz majd játék csak a bloggereknek is, amint elér valami szép kerek számot a rendszeres olvasók száma ;)


2 megjegyzés:

  1. Követlek, lájkollak, megosztalak. Azt hiszem... nem vagyok túl jó Facebookos.... de igyekszem.
    Gratulálok a számokhoz!
    Várlak nálam is játékra!

    VálaszTörlés
  2. Hú micsoda bőkezű játékos vagy te :) Már jelentkeztem is az elsőért! És köszönöm a "közreműködést" :):)

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger