2009. július 2., csütörtök

Mese mintával :)


Hogy rá is szolgáljak a díjra... a beígért mintát íme, közzéteszem. Pdf formátumban érhető el, de ha valakinek gondja adódna vele, szívesen lementem képekben vagy .doc-ban.

Egyébként újabb rakás ékszer vár a fotózásra, de mivel édesanyám holnap Németországba megy testvérvárosi kapcsolatokat ápolni, rengeteget fűztem az utóbbi két napban, hogy el tudja őket vinni, hátha sikere lesz, és ezáltal "finanszírozzák" a következő adag gyöngyömet ;) Így aztán mással nem is foglalkoztam, de most már sort fogok keríteni a képekre is.

Addig is fogadjátok szeretettel ezt a kis medált, amit az Eleven Hold Mese a kétféle emberről című dala ihletett. Az eredeti színösszeállítás fekete-fehér, majd lesz róla is kép. A mintába inkább ezt a tetszetősebb színűt tettem, meg így szerintem könnyebb is átlátni.

Szeretettel várom a hozzászólásokat, mivel ez az első saját készítésű minta-leírásom, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ami számomra egyértelmű, az másoknak is az :) Kritizáljatok nyugodtan, minden véleményt szívesen fogadok, sőt, külön kérek is!

Katt ide a letöltéshez! - Click here to download!



Egy technikai kérdés: bloggeren hogy lehet filet megosztani? Lehet egyáltalán? Nem szeretnék folyton freeblogra töltögetni...

8 megjegyzés:

  1. Zsuuu, köszönet a mintáért. Nagyon szép, biztosan kipróbálom.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a medál! Köszi a mintát!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csodálatos medál!! Köszönöm a mintát!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a mintát, biztos hogy ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  5. Nagy köszönet a mintáért!Én ilyenre sosem leszek képes...

    VálaszTörlés
  6. Hello! Köszi a mintákat, csak az a gond, hogy egy részletes leírás nélkül elég nehéz kimenni az ábrákból, nem lehetne kiegészíteni egy szöveggel?

    VálaszTörlés
  7. Ez valami gyönyörű. Esküvői ékszernek készítettem el, csodaszép lett! Nagyon szépen köszönöm. A rajzok alapján tökéletesen boldogultam vele.

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger