2010. július 6., kedd

Régi-új szerelem

Régi, gyöngyökhöz hasonló szenvedélyem volt a hennázás, nyaranta nem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna rajtam két-három motívum valahol. Összes lányrokonomat szintén az én munkáim díszítették, a barátnőkről nem is beszélve. Aztán sajnos 2008 őszén vívás közben egy részleges izomszakadást sikerült begyűjtenem a jobb csuklómba, amit aztán az iskolai rajzokkal tovább terheltem, és félre is lett kezelve. Ennek következtében rosszul nőtt vissza az izom, nyomja a mozgatóideget, és valószínűleg sosem lesz már a régi a csuklóm. A kézügyességem konkrétan megszűnt az eset után, szépen rajzolni azóta sem tudok, és a hennázás is már egy éve szünetelt, miután tavaly nyáron túlságosan is felbosszantottam magam egy félresikerült mintával, egyszerűen képtelen voltam biztos kézzel, szépen csinálni.

Persze most megint itt a nyár, és nem bírtam már tovább, újból nekiültem a dolognak. Ez lett az eredménye, egyúttal kijelenthetem, hogy a hennázás most már menni fog :) Egyetlen "apró" szépséghibája a dolognak, hogy valószínűleg elöregedtek az alapanyagaim ez alatt a több mint másfél év alatt, így aztán ebből a mintából szinte semmi nem maradt a kezemen, nem fogta meg. Ettől még nagyon örülök, hogy újból képes vagyok ezt is csinálni, mert nagyon-nagyon hiányzott!


9 megjegyzés:

  1. Ez GYÖNYÖRŰ!!! Nagyon precíz a mintázás! Jó, hogy újra tudod ezt csinálni! Gratula! (Kár, hogy olyan messze vagy.)

    VálaszTörlés
  2. Annyira-de-annyira szééééép! <3

    VálaszTörlés
  3. Klassz!
    Majd megmutizod lemosás után is?

    VálaszTörlés
  4. Évi, nem tudom megmutatni, mivel csak nagyon halványan látszott, az is csak pár napig, úgyhogy nem készült róla fotó.

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy újra tudsz ilyen szépségeket rajzolni! Nagyon-nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  6. Annyira szép!!!!! Köszönöm az élményt :) Én eddig nem szerettem a hennát, de ez tökéletes.

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger