2011. február 14., hétfő

Tavaszváró Akció!


Lezárván a gyöngyözés terén elkövetett téli álmomat, egy akcióval indítom az új gyöngyös évemet :)

Sokan közületek már biztosan megelégelték a szürke, felhős téli napokat, és egyre inkább várjátok a tavaszt, hogy felfrissüljön a természet, a napfény megélénkítse a színeket, és új energiákkal töltődhessünk fel.

Így aztán a tavaszi megújulás szellemében én is szeretném felfrissíteni az ékszeres dobozkáim tartalmát, ezért mától fogva Tavaszváró Akciót hirdetek: minden ékszert 10% kedvezménnyel vásárolhattok meg! Akinél korábban már gazdára lelt valamelyik ékszerem, további 5% engedményt kap, illetve az is, aki kettő vagy több darabot vásárol.

A választékot és az árakat meg tudjátok nézni a Facebook galériám "Ami épp gazdára vár! :)" című albumában, de személyre szabott rendeléseket is szívesen fogadok! Keressetek meg bátran, minden kívánságot a legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni! :) Nincs is jobb módszer a tél elűzésére, mint színes és csillogó, élettel teli ékszerekkel díszíteni magunkat, ezért remélem, hogy sokan élni fogtok ezzel a lehetőséggel :)

Az akció március 23.-áig tart, ekkor van ugyanis a születésnapom, és számomra ezen a napon kezdődik el igazán a tavasz. Terveim szerint aznap újabb meglepetéssel várlak majd benneteket, de psszt, ez még titok ;)

Terjesszétek a hírt, hogy mindenki tudjon róla, válogassatok a galériában, és nyugodtan bombázzatok a megrendelésekkel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger