2011. szeptember 10., szombat

Estrela

No, hát élek ám még, csak éppenséggel a nyári koliszobámban soha nem voltak olyanok a fényviszonyok, hogy jó képeket tudjak csinálni. Így pár megrendelés is fotó nélkül került ki a kezeim közül, talán most először... Sebaj, én emlékszem rájuk, miközben valaki büszkén viseli őket, és csak ez számít :)
Amúgy elég keveset fűztem a nyáron, inkább a hennával és a capoeirával foglalkoztam.

Túl vagyok egy költözésen is, azóta mintha kicseréltek volna. Kollégiumból albérlet különszobába, kényszeres lakótársak helyett capoerista barátok... önállóbb élet, csaknem saját háztartás. A kreativitásom soha nem látott szinteket súrol, tele vagyok ötletekkel, mind a lakberendezés terén, mind az ékszerekkel kapcsolatban. És nem csak gyöngyökben gondolkodom, rengeteg megvalósításra váró ötletem van, amiknek egyelőre csak az idő és az anyagiak szabnak határt, de bízom benne, hogy szépen lassan mindenre sor kerülhet.

Addig is van két új medálom, tegnap készültek, ma frissen fotóztam őket a csodálatos egész délután idesütő napfényben :) A nevük Estrela, ami nemes egyszerűséggel csillagot jelent portugálul, és szerintem egy gyönyörű szó. A magyar megfelelője sem szégyenkezhet, nade az estrela...

A kék volt az első, kicsit jeges, sejtelmes, mégis kedves kis ékszer lett belőle. A pasztellszínes számomra új színösszeállítás, nem csináltam még ilyet azelőtt, de kétségkívül jól mutat. A fényképen lévőknél kicsit szebbek a színek, jobban harmonizálnak. További érdekesség, hogy az egyik szín a fény típusától függően változik, természetes fényben kétféle lila van a csillagban, míg mesterségesben kétféle kék. Mindkét felállás jól mutat, teszteltem fűzés előtt :)



2 megjegyzés:

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger