2009. június 8., hétfő

Barokk szett

Szeretek ásványokat fűzni, változatos mintájuk van, gyönyörű színeik, elegáns kinézetük. Ebben a szettben az is különlegesség még - legalábbis számomra - hogy miyuki kásagyöngyöt használtam, amit azelőtt még soha. Először nagyon nehéz volt, mert nem voltam hozzászokva az ilyen apró gyöngyökhöz, a vékonyabb damil is kezelhetetlenül viselkedett, de aztán mire kész lett, szépen megszoktam. Azóta a nagyobb gyöngyök zavarnak inkább :D

Imádom, hogy ezzel a miniatűr gyönggyel sokkal finomabban lehet variálni a mintákat, a fantáziám elszabadult. Ennek eredménye lett ez a szett, egy éjszaka és egy nap alatt, ametiszttel, négyféle swarovski kristállyal és miyuki kásagyönggyel. Mégegy ilyet nem csinálok, talán már nem is tudnék újra rájönni, hogyan készült.

A valóságban egyébként egyáltalán nem ilyen színe van, köze nincs a kékhez, ami a képen látszik... egymással harmonizáló sötét és világos, meleg árnyalatú lilák találhatóak benne.

Szerintem igazán elengáns lett, és már gazdára is lelt egy Kard Rendjés barátnő személyében. Remélem sok örömét leli majd benne :)

1 megjegyzés:

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger