2009. június 8., hétfő

Tavaszi-nyári NightSky

Régi vágyam volt már ennek a mintának a megfűzése, de mint kiderült, csak fizetősen lehetne megszerezni, nekem meg van egy rakás mintám amúgy is, egyelőre nem tartok ott, hogy fizetni tudjak értük - bár egy percig sem kérdéses, hogy egy szép minta megalkotása és közzététele nem várható el csak úgy. Sajnos még azt is nagyon meg kell gondolnom, hogy mikor és milyen gyöngyöket veszek, és még így is több mintát azért nem tudok megcsinálni, mert nem jutok hozzá a megfelelő gyöngyökhöz (vagy azért, mert nem kaphatóak arrafelé, amerre járok, vagy mert drágák:( ).

Úgyhogy maradt a képről lesés. Ezért aztán jól meg is kínlódtam a NightSky-jal, mert az elején sikerült egy nagyon bonyolult módszer szerint fűzni, a végére esett le, hogy könnyebb is lehetne :D Így is még szerintem nem tökéletes, mert némely virágokon abnormálisan sokszor kellett körbefűznöm a damilt, még jó, hogy átfért a gyöngyökön.

A színekről annyit, hogy a régi és az új kedvenc színeim kerültek bele - narancssárga és zöld -, így egy kora reggeli, harmatcseppes, virágzó napraforgómezőre emlékeztet. A fekete úgy került bele, hogy nincs más színű miyuki gyöngyöm :) De ettől szerintem még vidám maradt. Sajna a mágneskapocs, amit vettem hozzá, nem elég erős, úgyhogy nem merem hordani. Rövidesen lecserélem, amint kapok a másik fajtából. Az nem olyan szép, de legalább megfogja.

Szóval íme az első NightSky karkötőm :) :

1 megjegyzés:

  1. Olyan, mint a nyári virágos rét! A fekete nagyon jó benne, mert még jobban kiemeli a többi színt. Nagyon jó színösszeállítás, gratulálok!

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger