2009. június 27., szombat

Egy kis helyzetjelentés lelkesedve :)

Hát, úgy adódott, hogy tegnap végre eljutottam egy "rendes" gyöngyboltba Budapesten. Eddig egy kis hobbyboltba járkáltam Győrben, de mivel ők nem elsősorban gyöngyökkel foglalkoznak, elég szegényes volt a választék, és az árakkal se voltam teljesen kibékülve... Most viszont randalíroztam egy kicsit a Gyöngyszigetben, cirka négy óra alatt elköltöttem a gatyámat is, de egyáltalán nem bánom...! Szebbnél szebb gyöngyök tulajdonosa vagyok most már, és alig várom, hogy közéjük vessem magam, minden eddiginél változatosabb és szemet gyönyörködtetőbbeket alkossak. Hihetetlenül fel vagyok lelkesedve, pedig azt hittem, az utóbbi heteket - amikor végre az iskola végeztével sok időm volt fűzni - nem lehet felülmúlni. Hát, lehet. Egyelőre még helyet is kell találnom nekik, mert a mostanáig használt száz fakkos kincsesládám már nem lesz elég, csinálnom kell mégegyet.

A lelkesedésre további okot ad, hogy nemsokára hozza a postás a sok-sok swarovski kristályt, amit ismerős közbenjárásával kapok külföldről. Úgy fogok úszkálni a gyöngyökben, mint Dagobert bácsi...

Egyébként egyik álmatlan éjjelemen készítettem egy mintát is, amit abban a pillanatban közzé teszek, amint lesz fénykép a kész medálról, aminek a neve Mese lett. Természetesen ArchiCAD-ben rajzoltam meg, amiről tudni kell, hogy egy építész tervezőprogam amúgy, de tökéletesen megfelelt a célnak :D Hiába, nem lehet elszakadni a szakmától :D

No, ennyit mára, megyek, és újra megcsodálom a kincseimet ^^.

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom, hogy a sok újonnan vásárolt gyöngyből, milyen csodákat fogsz fűzni! Légyszíves látogass el a blogomba, vár rád egy meglepetés :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, végre továbbítottam is! Az új ékszerek még kicsit váratnak magukra, de már rajta vagyok az ügyön :)

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger