2009. augusztus 5., szerda

Régi dolgok

Van egy pár fűződményem, amiről nem készítettem fotót, mielőtt gazdát cseréltek volna, csak Kisbergics barátom kísérleti fotóin maradtak meg. Közzéteszem őket, csak magam miatt is, hogy később tudjam, milyen ékszereket csináltam. Ezen a blogon úgyis fennvan minden, jó lesz majd évek múlva nézegetni ^^. Itt vannak ők:


Spireya Vyolinától, élőben jobban csillogott, meg a köztes kásák is egységesebbek voltak, de a fénykép sose adja vissza... Pedig ez egy nagyon jó minta, direkt emiatt vettem külön Swarovski gyöngyöket, mert 6mm-esből nincs itthon egy darab se, azért mindig külön megyek.


Mu Ilangájának hátoldala, valamiért csak erről a feléről kaptam meg a képet, de majd utánakérdezek, mi lett az elejével :D Egyébként szerintem majdhogynem jobban mutat a hátulja ennek a medálnak, mint az eleje. Fűztem azóta egy majdnem ugyanilyet, már volt róla kép. Annak már az elejét fényképeztem, igen :D


Ő itt a Hetedik Ég nevű medálom első darabja, az igazi. Szodalit kő van a közepén. Tényleg teszek fel róla majd mintát. Csak ahhoz le kéne ülni pár órára az ArchiCAD elé, és arra mindig nehezen szánom rá magam.


Ő meg itt az első majdnem-Cristo-m, képről. A csiszolt gyöngyök valójában halvány kékek, de a fényképezőgép számára ez csak ott vált nyilvánvalóvá, ahol fedik egymást... (középen). Segáz. Azért én még emlékszem rá, milyen szép volt :)

2 megjegyzés:

  1. Most beautiful pendants. My favourite is the one with the red swarovski crystals.

    VálaszTörlés
  2. Thank you :) You make me thinking about to write my descriptions in English too. However I speak the language on paper, I need some practice... So, thanks for your comments, and I try to write in english in the next posts.

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger