2009. augusztus 11., kedd

Raveno Andinak - Raveno for Andi

Ezt a medált Andinak, egy Kard Rendjés (ahol vívni tanulok) ismerősömnek készítettem. Az volt a kérése, hogy gyúrjam neki össze a Novát és a Vörös Mosolyt, mert mindegyiknek van olyan része, ami tetszik neki. Egyébként álmaim megrendelőjeként mindig valami ilyesmit képzeltem el, de ami mindent túlszárnyalt, hogy készített Photoshoppal egy képet is arról, amit nagyjából szeretett volna.

Nagyon örültem, hogy engem keresett meg, és nagy lelkesedéssel álltam neki a fűzésnek, hiszen ez kihívás volt számomra, mert még nem találtam ki úgy új medált, hogy valaki más elképzeléseit valósítom meg. Izgalommal mutattam meg neki az első verziót, és nagyon tetszett neki, úgyhogy most eléggé boldog vagyok emiatt :) Elvileg a napokban érkezik meg hozzá, remélem élőben is elégedett lesz vele.

A medál neve Raveno lett, mivel ez Andi egyik beceneve, és úgy gondoltam, semmi más nem illene jobban ehhez az ékszerhez. Andi, sok boldogságot kívánok hozzá!


This pendant was made for Andi, who is a friend from The Order of the Sword (where I'm learning medieval fencing). She asked me to create a jewel what is a little Vörös Mosoly (Red Smile), and a little Nova in one because she likes one-one part of both pendants. I always wished an order something like this but what towers above everything that she maked a picture with Photoshop about what she would like.

I was very happy that she asked me and I started to work full of mettle because it was a challenge to me. I've never make jewels using a conception of someone else before. I show her the first version excitedly and she liked so I'm very happy with it :) One of these days she'll get the pendant, I hope she'll be pleased with it in real too.

The name of the pendant became Raveno because this is one od Andi's nicknames and I thought nothing befits more. Andi, I wish you much joy of this jewel!

7 megjegyzés:

  1. You did terrific work here. It is a great tusk and muste a great honour to create a jewel for an order. I once was a member of the Order of Bards, Ovates and Druids in England. Anyway, congratulations. I like it very much.

    VálaszTörlés
  2. Tenyleg nagyon ugyes vagy, hogy ilyen szep ekszert keszitettel a baratnodnek!Biztos nagyon fog neki orulni!csak igy tovabb!

    VálaszTörlés
  3. ...ez csudameseszép lett! Igazán nagyon tetszik! Ügyes vagy!!!! Szuper! (a mintát közzéteszed?)

    VálaszTörlés
  4. Ez gyönyörű!
    Kb. 10 perce csak ülök, és nézem :)
    Nagyon tetszik!
    A színei, a formája, meg minden, így egyben tökéletes!
    Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg meseszép. Sokakkal ellentétben én nagy piros fan vagyok.

    VálaszTörlés
  6. Csodásat alkottál, gratulálok Zsuuu!!! A színeiért pedig teljesen odavagyok:-)))

    VálaszTörlés

 
Fele királyságom... Zsuuu gyöngyékszerei - by Templates para novo blogger